ILMOITUSMYYNTI

SÄHKÖINEN MAINONTA

Tavoita lääkärit sähköisesti. Kohdenna mainontasi tietylle erikoisalalle tai kaikille lääkäreille.

Tavoita kohderyhmäsi monikanavaisesti

Tarjoamme monipuolisia sähköisiä kanavia tukemaan perinteistä mediaa. Voit kohdentaa ilmoituksesi kaikille lääkäreille tai tietylle erikoisalalle. Erikoisalan voit valita 50 erikoisalasta.

Display- eli bannerimainonta


Lääkärilehti.fi -verkkosivut

  • Lääkärilehden verkkosivuilla voi ilmoittaa sekä OTC-mainontaa (reseptivapaat lääkkeet) että reseptilääkemainontaa. Etusivu (www.laakarilehti.fi) näkyy kaikille, sekä kirjautumattomille että kirjautuneille käyttäjille. Varmistamme Fimnet-tunnistautumisella mainoksen näkyvyyden oikealle kohderyhmälle.


Lääkärilehden uutiskirjeet

  • Lääkärilehden laajalti luetut uutiskirjeet ilmestyvät kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Uutiskirjeisiin kootaan parin päivän mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät uutiset sekä kommentit. Uutiskirjeet ovat erittäin suosittuja ja tavoittavat noin 24 000 vastaanottajaa.


Fimnet (Finnish Medical Network)

  • Fimnet.fi on terveydenhuollon ammattilaisille rajattu sosiaalisen median yhteisö, joka tukee digitaalista kollegiaalisuutta. Sivustolla on mahdollisuus erikoisaloittain kohdennettuun bannerimainontaan.


Lisätietoja

Ota yhteys myyntiin niin kartoitetaan kuinka voisimme olla avuksi.

Neula-palvelu

Voit tutustua sähköisiin ilmoituspaikkoihimme myös Neula-palvelussa. Neula on Lääkärikompassin digitaalinen markkinapaikka, jossa asiakkaat voivat hankkia Lääkäriliitto-konsernin medioissa näkyvyyttä entistä automaattisemmin.

Rekisteröidy tai kirjaudu Neula-palveluun tästä.