FIMNET

KESKUSTELU

Fimnetin keskustelutaulut ovat Fimnet-sivuston tunnetuimpia osioita. Siellä voit keskustella eri aiheista kollegoidesi kanssa. Viestit tallentuvat pysyvästi nähtäville, jolloin vanhoja keskusteluja voi selata jälkikäteen.

Kollegoiden välistä vuorovaikutusta

Fimnetin keskustelutaululla käy vilkas keskustelu ja vuosittain siellä luetaan yli 5,5 miljoonaa kirjoitusta, käydään keskustelua useista tuhansista aiheista. Keskimäärin keskusteluissa on jatkuvasti paikalla useita kymmeniä kollegoitasi keskustelemassa tuhansista eri aiheista. Yhteensä viestejä järjestelmässä alkaa olla likimain miljoona kappaletta. 

Viesteissä lainataan usein edellisistä viesteistä oleellisia kohtia ja vastataan niihin, kuten sähköpostissa. Suosituimmat Fimnet-keskustelut voivat kestää jopa vuosien ajan. Keskustelutauluilla on useita aihepiirejä, joka yhdistää keskustelupalstalla käyviä keskustelijoita. 

Uutta:

  • Voit myös "tykätä" käyttäjän kirjoituksista ja siten luodan kirjoitukselle uskottavuutta - vaihtoehtoisesti voit äänestää jonkin 
  • Voit estää jonkin käyttäjän viestien näkymisen itselläsi
  • Voit antaa arvoa, "respektiä" mielestäsi hyville kannanotoille. Toisaalta asiattomuuksia voi äänestää negaativisella kannatuksella. 

Tutustu uusiin ominaisuuksiin uudistuneessa Fimnet-palvelussa!

Tiesithän myös

  • Voit tilata itseäsi kiinnostavan taulun tai keskusteluaiheen päivitykset sähköpostiisi
  • Kollegiaalinen konsultaatiotaulu on suosittu tapa sparrata omia ajatuksia mieltä askarruttavista potilastapauksista 
  • Eettinen keskustelu vetää puoleensa Hippokrateen valan vannoneita kollegoitamme pohtimaan ja jakamaan vaikeita potilastapauksia ja niihin liittyviä dilemmoja
  • Keskustelutaulu voi myös toimia jonkun ryhmän sisäisessä käytössä ja korvata sähköpostitse käytettävän postituslistan.